Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Igor

24 sierpnia 2009

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............

- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot

- na temat stawiania kart KARTY TAROTA

- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie tarot-marsylski.pl.

Pozdrawiam
Igor

ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą
Igor

16 listopada 2024

Anna9
36 minut temu

Znaczeń takich snów jest wiele. Najlepiej kiedy osoba, której taki sen dotyczy sama odczyta jego znaczenie.

Zazwyczaj dom śni się na poprawę sytuacji.

Pozdrawiam
Igor

ps. myślę, że możemy się zdzwonić, napisz nr przez kontakt.

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
16 listopada 2024

Nr wysłany

Anna9
16 listopada 2024

Jutro się możemy zdzwonić

STRUMYK

28 listopada 2024

Witam!

Rodzice dostali pieniądze za część działek, także są możliwości do wydawania pieniędzy. Ja załatwiam sobie okulary do noszenia po domu i do czytania. Nastawiam się na znalezienie pracy od Nowego Roku, będzie ciężko, ale spróbuję. Tata leci na miesiąc na wakacje za granicę do Ameryki Południowej.

Pozdrawiam,

Frania
Igor

30 listopada 2024

STRUMYK
2 dni temu o 10:12

To cieszę się, że się wam jakoś sprawy ruszyły do przodu. Ameryka Południowa piękna sprawa, na pewno będzie zadowolony.

Gdybyś się wybierał do Krakowa kiedyś na kawę to daj znać, możemy się na mieście zobaczyć.

Pozdrawiam Serdecznie
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

9 grudnia 2024

Kraków piękne miasto, bywałem tam wielokrotnie, czy to z rodziną czy z wycieczką szkolną na Wawelu, na rynku, w Kościele Mariackim, przy Barbakanie.

Ostatnio mama miała operację w Będzinie i wszystko się udało, może w marcu będzie operacja na drugie oko.

W domu robię porządki, przemeblowania, przyjeżdżają kurierzy do nas, rodzice chcą wynająć od firmy Arval samochód Volvo XC60. Tata leci 4 stycznia do Kolumbii z Warszawy.

Pozdrawiam,

P.S. Kolejny fajny stadion skończono budować w Opolu, robi architektonicznie wrażenie.

Frania
Igor

9 grudnia 2024

STRUMYK
6 godzin temu

Jeśli będzie w Kolumbii niech pozdrowi ode mnie Shamanów i matkę dżunglę ;)

Polska się rozwija w wielu obszarach więc nie jest tak znowu źle jak niektórzy wieszczą.

Pozdrawiam Cię Serdecznie
Igor

ps. poczytaj w wolnym czasie, może na Coś interesującego wpadniesz: Autohipnoza

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

25 grudnia 2024

Wesołych i spokojnych Świąt dla wszystkich uczestników tego forum, dla Igora pozdrowienia :)

Frania
Igor

25 grudnia 2024

Strumyk, dziękuję Ci Bardzo Serdecznie, jesteś bardzo w porządku Gość.

Od siebie życzę ci zdrowia oraz spełnienia wszelkich marzeń i pragnień.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
tajne.tarot-marsylski.pl
-

STRUMYK

27 grudnia 2024

Moim marzeniem jest mieszkać w małym domku czy to w Dąbrowie czy w innym mieście. Zawsze też może być mieszkanko w bloku bądź na jakimś fajnym osiedlu. W końcu wychowałem się jako małe dziecko w blokach w czasach stanu wojennego w latach 80-tych.

Ostatnio pojawił się u rodziców pomysł by wydzierżawić pustą działkę obok naszego domu i tam postawić garaże (też na wynajem, jakąś szklarnię, ogród zagospodarować i postawić domek niewielki zasilany fotowoltaiką itp). Z czasem działka mogła by być moja.
Taki jest pomysł.

Frania
Igor

27 grudnia 2024

STRUMYK
10 godzin temu

Pomysł niezły, grunt, że taki który pomysłodawca rozumie. Biorąc pod uwagę jeszcze inflację to trzeba szybko inwestować w pewne aktywa.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

2 stycznia 2025

Igorze, dobrego Nowego Roku życzę, obym znalazł pracę, czego sobie życzę, mniej słodyczy i mniej ważenia się na wadze łazienkowej ;)

Frania
Igor

4 stycznia 2025

STRUMYK
2 dni temu o 09:26

Strumyk dziękuję za życzenia, tobie w Nowym Roku życzę wszystkiego, co najlepsze w tym znalezienia pracy.

Ale zachęcam również do ćwiczeń i treningów nad sobą.

Pozdrawiam Cię Bardzo Serdecznie
Igor

A to z pewnej starej literatury:

Zadaj Sobie Te Pytania
George A. Morren, N.D.

Czy zdajesz sobie sprawę, jak wspaniałą istotą jesteś?
Czy rozumiesz, że człowiek jest szczytowym osiągnięciem stworzenia?
Czy zdajesz sobie sprawę, że posiadasz najbardziej skomplikowaną i złożoną strukturę, jaka istnieje?

Czy pozwalasz siłom życiowym działać w pełni, dbając o swoją postawę i sposób noszenia ciała?
Czy zapewniasz swojemu ciału codzienną porcję ruchu i zdajesz sobie sprawę, że życie wyraża się harmonijnie zarówno przez aktywność fizyczną, jak i umysłową?

Czy regularnie kąpiesz swoje ciało i pozwalasz mu oddychać, codziennie wystawiając je na świeże powietrze i światło słoneczne?
Czy ograniczasz krążenie krwi, nosząc zbyt ciasne ubrania, pasy lub obuwie?

Czy rozumiesz, że oddychasz na miarę swojego zaangażowania w aktywność, i że świadome kierowanie oddechem jest konieczne, jeśli twoja praca ma głównie charakter umysłowy?

Czy zwracasz uwagę na dostarczanie organizmowi życiodajnych pokarmów, dostosowanych do pory roku i poziomu aktywności — czy po prostu jesz to, czego domaga się wypaczone łaknienie?

Czy zdajesz sobie sprawę z natury swoich emocji i ich wpływu na krążenie oraz funkcje organizmu?
Czy zdajesz sobie sprawę, że myśl jest dynamiczną siłą, która buduje lub niszczy w zależności od swojego charakteru?

Czy twoje podejście do ciała jest normalne i zdrowe, czy też zostało wypaczone przez przestarzałe przekonania i uprzedzenia?

Twoje odpowiedzi na te pytania rzucą światło na twój obecny stan umysłu i ciała. Analiza charakteru twoich myśli i działań pomoże ci odpowiedzieć na te pytania. Świadomość własnych niedoskonałości może zapobiec dalszym problemom, a właściwa korekta przywróci równowagę fizyczną i psychiczną.

Twoje pragnienie osiągnięcia pełni zdrowia obudzi w tobie potrzebę natychmiastowego działania i zgłębiania wiedzy, aby odzyskać to, co zostało utracone, oraz utrzymać promienne, pełne życia ciało i jasny umysł.

Nauka naturalnego uzdrawiania (ang. Nature Cure), przyjęcie jej zasad oraz wierne ich przestrzeganie wyznaczy nowy etap w rozwoju twojego ciała, umysłu i spraw życiowych.

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

25 stycznia 2025

Witam!

Czy widzisz u mnie w kartach znalezienie pracy na wiosnę?
Czy znalezienie pracy w charakterze pracownika sprzątającego/ gospodarczego np w sieci Kaufland do dobry pomysł?

Tata przedłużył sobie pobyt w Kolumbii do 9 marca o miesiąc.
Pies za nim tęskni, wygląda przez okno.

Ostatnio byłem u psychiatry na wizycie, trochę pogadałem z lekarzem, możliwe, że zrobię ponowne badania 40 plus do kwietnia, by sprawdzić co u mnie ze zdrowiem ;).

Pozdrawiam,
STRUMYK

Frania
Igor

30 stycznia 2025

STRUMYK
5 dni temu o 11:01

Strumyk a po co ty chcesz iść do tej pracy?
Może zacznijmy od tego.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

30 stycznia 2025

Witam!

Dzięki za odpowiedź. Po co chcę iść do pracy?
Aby wreszcie zarobić trochę grosza i nabrać niewielkie doświadczenie w sumie.

Nie wiem, być może już nigdy mnie nikt z lokalnych przedsiębiorców nie zatrudni, bo mam słabe CV jak mówi mi mama.

A dlaczego pracownik gospodarczy? Bo mam doświadczenie wyniesione z domu przy różnych pracach domowych, nie tylko u siebie, ale też jak babcia Halina jescze żyła.

No to po prostu mi powiedz widząc coś w kartach, że nie będzie w tym roku pracy, może powinienem pójść inną drogą. Żadna praca mi się nie śni po nocach, chyba, że coś przeoczyłem.

Pozdrawiam,

Frania
STRUMYK

3 lutego 2025

Witam!

Zapomniałem dodać, że wsparłem akcję WOŚP.
Pozdrawiam,

STRUMYK :)*

Frania
Igor

3 lutego 2025

STRUMYK
54 minut temu

Bardzo to doceniam.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

11 lutego 2025

Witam!

Wysłałem CV do firmy STS S.A. w Dąbrowie G.
Zastanawiam się ciągle czy wysłać CV jako pracownik ochrony z orzeczeniem? Mam wątpliwości.

Pozdrawiam,
STRUMYK

P.S. Wczoraj na urodziny zagrałem w mini lotto i lotto na dziś. Trafiłem 2 liczby na chybił trafił, ale nic nie wygrałem. Szkoda, że w mini lotto nie płaca drobnych za 2 trafione liczby, tylko 3 :/

Frania
STRUMYK

20 lutego 2025

Witam!

Proszę o wykasowanie moich postów z forum i usunięcie konta.
Nic na tym forum się nie dzieje,

Żegnam,
STRUMYK ;>

Frania
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.