Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Igor

24 sierpnia 2009

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............

- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot

- na temat stawiania kart KARTY TAROTA

- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie tarot-marsylski.pl.

Pozdrawiam
Igor

ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą
Igor

8 listopada 2024

Anna9
12 godzin temu

Wystarczy zwykłe lusterko ;) kryształy są owszem najlepsze, ale kryształowe lustro do zdobycia trudne ;) Choć wielu stosowało dużą bryłę węgla dobrze wypolerowaną.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

9 listopada 2024

Na ten moment muszę popracować nad swoim zachowaniem się w stosunku do rodziców, nie jest dobrze ze mną. Chyba jeszcze raz przeczytam książkę Przechytrzyć diabła, albo o psychocybernetyce. W międzyczasie będę szukać ogłoszeń o pracę.

Dlaczego co jakiś czas w myślach pojawia się u mnie chęć opuszczenia domu rodzinnego?

Pozdrawiam,
STRUMYK ;)

Frania
Igor

9 listopada 2024

STRUMYK

10 minut temu

To niestety normalna reakcja na sytuację tak zwana próba ucieczki od problemów.

Zróbmy zatem tak, nim wrócisz do czytania Napoleona Hilla namawiam cię na przeczytanie książki:

Źródło twojej siły

Jest to jedna z podstawowych książek tzw. amerykańskiej szkoły prezydenckiej.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
9 listopada 2024

Igor

Jasne, rozumiem będę próbować

Anna9
9 listopada 2024

Igor.

Jak mi stawiałeś karty to widać było poza dzieckiem, szczęśliwy dom? W sensie pełną rodzinę?

Niby pisałeś, że będzie dobrze, żeby się nie martwić jednak zostałam na chwilę obecną sama, relacja o którą pytałam nie uległa poprawie niestety.

Igor

9 listopada 2024

Anna9
14 minut temu

Próbuj, gdyż zawsze warto samemu rozwijać swoje zdolności. jeśli masz jakieś pytania napisz na maila. A jeśli będą jakieś wątpliwości to najlepiej zadzwoń ;)

Pozdrawiam Serdecznie
Igor

ps. karty mówią o przyszłości.

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
9 listopada 2024

Próbuje, ale mi nie wychodzi. Wychodzi mi wtedy kiedy coś "samoistnie przychodzi do mnie"
W śnie, w jakimś przebłysku w ciągu dnia, jakimś przeczuciu. A jak próbuję coś wywołać to nic z tego nie ma...

Tak, wiem że o przyszłości. Jednak w tej relacji pokładałam wielkie nadzieje. Być może nie wszystko stracone, a może będzie ktoś inny, rozumiem to. Ale czy w twoim rozkładzie było samo macierzyństwo czy rodzina?

Igor

9 listopada 2024

Anna9
44 minut temu

Tajemnica polega na tym by pozostawić życiu różne decyzje które dla nas ma lub są przed nami - takie planowanie punkt po punkcie, rzadko kiedy przynosi efekty.

Trzeba Zaufać Życiu.

Pozdrawiam
Igor

ps. najgorzej, gdy próbujemy manipulować, wtedy jużnic nie wychodzi.

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
9 listopada 2024

Rozumiem, rozumiem. Jestem poprostu sfrustrowana . Wiem, że im bardziej na czymś się skupiam tym bardziej gdzieś mi to ucieka albo nie wychodzi.
Dobra, daje na luz. Już nie pytam.

tajne.tarot-marsylski.pl
-

Anna9
9 listopada 2024

masz pewnie rację z tym. Trzeba pozwolić się zaskoczyć

Igor

12 listopada 2024

Anna9
3 dni temu o 20:45

W gruncie rzeczy na tym to wszystko polega.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
12 listopada 2024

Każdy to wie, a jednak każdy chce wiedzieć czego od życia może się spodziewać.
:)

Igor

12 listopada 2024

Anna9
55 minut temu

Tutaj za życia jest wiele elementów o charakterze edukacyjno wychowawczo transformacyjnych, zatem gdybyś wiedziała wszystko mogłabyś najnormalniej nie zrobić tego wszystkiego jak trzeba.

Przestudiuj w wolnej chwili ten materiał, interesują mnie twoje wnioski:

Santi Dewi - Dziewczynka, która już kiedyś żyła

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
13 listopada 2024

Igor.

Bardzo ciekawe. Dziękuję. Mam nadzieję, że istnieje reinkarnacja, bo to oznacza, że dusza i prawdziwa miłość nigdy nie umiera :) niby wierzę, jest to dla mnie bardziej logiczne niż to co mówią w kościele, ale mam taki mętlik w głowie... nie ze wszystkim się zgadzam poprostu. Ale to tylko moje odczucia.

Ja oczywiście rozumiem co chciałeś powiedzieć przez ten filmik, że pewna wiedza może zaszkodzić, ale ja bardziej interesuję się tym obecnym życiem niż tym przeszłym i interesują mnie tylko pewne obszary tego życia :)
Ale rozumiem to, wiem, że niektóre rzeczy nie powinny ujrzeć światła.

Takie pytanko mam do ciebie:
Skąd wiesz, rozkładając karty co możesz powiedzieć pytającemu, a co nie?

Intuicja? Czy jest jakaś karta ostrzegawcza? Ostrzegawcza?

Igor

13 listopada 2024

Anna9
3 godziny temu

Jeśli dla małego dziecka chcesz dobrze i jego dobro leży ci na sercu - to jak myślisz możesz mu wszystko powiedzieć w danej chwili co wiesz czy nie możesz?

Pozdrawiam
Igor

ps. ot i cała tajemnica.

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
14 listopada 2024

Zależy jak małego, na jakim etapie rozumowania jest :)

Anna9
14 listopada 2024

Ale lepiej jak najmniej kłamać, ukrywać jeśli się da oczywiście

Anna9
16 listopada 2024

Co może oznaczać sen w którym pokazywałam partnerowi stary dom w którym mieszkałam ale po wejściu zaskoczył mnie jego nowoczesny i ładny wystrój? Łózko, meble,sprzęt itd.
Jakby nie pasowało do budynku.

Anna9
16 listopada 2024

Symbol domu kojarzy mi się z relacjami, rodziną.
Ale jak to ma się do mojej obecnej niestabilnej sytuacji związkowej...?

Z wieszku był stary i zaniedbany ale w środku już był dobrze wyposażony, może oznaczać, że nie jest tak źle jak mi się wydaje w tej relacji?

Anna9
16 listopada 2024

Byłabym wdzięczna za podpowiedź Igorze :)
Wierzę, że jest w tym ukryte znaczenie

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.