Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tarot | |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401 |
Igor
![]() |
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie tarot-marsylski.pl. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot. |
Niech Moc Będzie z Tobą |
Igor
![]() |
Anna9
6 godzin temu Bardzo mnie cieszą twoje przypadki spontanicznego czucia. Myślę zatem, że możemy w takim przypadku przejść od teorii do praktyki zwłaszcza, że Ty i Strumyk jesteście dla siebie osobami anonimowymi. Twoje zadanie polegać będzie a wyczuciu lub określeniu za pomocą pisma automatycznego, lub innej wybranej przez ciebie metody - w jakim obszarze zawodowym powinien się zacząć realizować kolega Strumy? Lub od jakiego z tych obszarów kolega powinien rozpocząć swoją aktywność. Pozdrawiam Igor |
Igor
![]() |
STRUMYK
10 godzin temu zadna praca nie jest złapod warunkiem, że osobie która ją wykonuje sprawia określony rozdzaj satysfakcji. Nie zawsze są to pieniądze. W mojej ocenie rób co tylko możesz, trzeba komuś zrobić zakupy to rób zakupy, będzie umycie okna lub wyprowadzenie psa też możesz to zrobić. Z czasem odkryjesz u siebie nie tylko większą wiarę w siebie, ale i różne kompetencje z których nie zdawałeś sobie sprawy. Pozdrawiam Igor |
Anna9
|
Igor
Super :) spróbuję swoich sił :) |
Anna9
|
Wydaje mi się, że może być to zawód w którym mógłby się wykazać kreatywnością albo coś związanego z pomaganiem innym, myślę, że to by mu dało radość. Jak będzie widział, że jego praca w jego odczuciu ma sens. Tak czuję. Pracą zdalną szybko się znudzi, zniechęci. Uzna, że to bez sensu.
On oczekuje raczej uznania swojej pracy. Raczej właśnie wyjście do ludzi lepiej mu zrobi. |
Anna9
|
Źródło: intuicja.
|
Igor
![]() |
Anna9
Wczoraj o 21:4 Cieszę się, że to napisałaś, nie musiałem tego pisać wprost sam. Teraz możemy postawić Strumykowi oficjalną diagnozę, która myślę, że mu pomoże zrozumieć jakiej pracy kolega naprawdę szuka. źródło problemów: - chwilowa dezintegracja osobowości, przyczyna niewłaściwa samoocena, podłoże środowiskowe. Wnioski: praca w przypadku kolegi nie ma być głównym źródłem dochodu, ale wiary we własne możliwości. Zatem na obecnym etapie kolega musi wykonywać prace które będą mu przede wszystkim dodawały sił a te siły przekładały się na większą pewność siebie. Pójście w innym kierunku, biorąc pod uwagę obecny stopień rywalizacji i konkurencji na rynku pracy może nie przynieść zakładanych efektów. Natomiast zarobione pieniądze w takich okolicznościach posłużą do tłumienia frustracji. Czyli nic z tego na dłuższą metę nie wyniknie. Zatem dochodzę do wniosku, że droga obrana przez kolegę Strumyka na obecnym etapie, czyli wykonywanie prac wydawałoby się dość prostych, jednak służącym ludziom jest jak najlepszym rozwiązaniem. Dziękuję za opinię i pozdrawiam serdecznie. Tak to wygląda. Pozdrawiam Igor ps. Strumyk pamiętaj, że ci wszyscy którzy mieli się szansę realizować i zrealizować w swojej pracy, nie tylko otrzymali za nią pieniądze, ale i wdzięczność od ludzi. Niektórzy uzyskali też uznanie, sławę i prestiż, ale naprawdę na to zapracowali. |
Anna9
|
No właśnie, wiara we własne możliwości to pół sukcesu. Strumyk nie jest wyjątkiem jest mnóstwo ludzi którzy tkwią w takiej sytuacji w życiu, albo nie mogą znaleźć odpowiedniego zajęcia albo trwają w koszmarnej pracy i się męczą. To też dotyczy związków. Sami sobie kładziemy nieświadomie kłody pod nogi.
Wszystkie te problemy moim zdaniem wynikają z dzieciństwa. Kto miał w nas zaszczepić wiarę w siebie i pokazać jak żyć szczęśliwie? Rodzice/opiekunowie? Nauczyciele? Brak podstawowej wiedzy psychologicznej u jednych jak i u drugich, plus ich własne nieprzepracowane problemy i przepis na nieszczęśliwego człowieka gotowy. Teraz trzeba poł życia "zmarnować" by zrozumieć i przepracować wszystko. Masakra! Jak człowiek sam nie zacznie pracować nad sobą to życie go w końcu do tego zmusi. I nie będzie kolorowo. Ja dostałam nie raz boleśnie "po twarzy" i niestety też dlatego, że wiele rzeczy sobie nie uświadomiłam. Pewnie jeszcze oberwę kilka razy :) ale już mnie będzie boleć :) Mam nadzieję, że strumyk odnajdzie radość z wykonywanej pracy. |
STRUMYK
![]() |
Dzięki za powyższe spostrzeżenia, wezmę je pod uwagę :).
|
Frania |
Igor
![]() |
Anna9
2 godziny temu To nie jest takie wszystko proste w teorii wszystko o czym mówimy powinno się rozstrzygać, kiedy człowiek jest młody, ale zapewniam cię, że dzieci psychologów miewają podobne okresy zwątpienia we własne siły, wynika to wprost z innej rzeczy - ich prób wejścia w dorosłe życie jest niekiedy bardziej skomplikowany a oczekiwania otoczenia znacznie wyższe niż te z którymi mierzy się kolega Strumyk. Zatem jak widzisz jak to mówią, każdy ma jakiś problem ;) Pozdrawiam Igor |
tajne.tarot-marsylski.pl
|
|
Igor
![]() |
STRUMYK
45 minut temu Jakoś wierzę w to, że sobie poradzisz z problemami. Pozdrawiam Igor |
Anna9
|
Igor
Możliwe, staram się poprostu jakoś sobie to poukładać w głowie i zrozumieć. Mam takie wnioski i przemyślenia w tej chwili poprostu. Ale racja, niekiedy psychologowie mają większe problemy i są czasem gorszymi rodzicami mimo posiadanej wiedzy ;) Słuszna uwaga. Jednak wierzę, że jakakolwiek wiedza i empatia są wskazane w wychowywaniu małego człowieka. Wiadomo każdy popełnia błędy. Ale najlepiej aby było ich najmniej. Bo "czym skorupka nasiąknie za młodu, tym na starość trąci" |
Anna9
|
Spróbowałam dziś pisma automatycznego.
2 próby nieudane, jakieś mazgroły, ale druga próba już lepszą wyszedł jakiś wyraz. |
Anna9
|
Igor.
Tak sobie myślę, bo nie mogę zasnąć... Jak to jest, że nie potrzebujesz poznać prawdziwego imienia, dat ur, czy czegokolwiek do postawienia tarota? Jak to działa u Ciebie? Szczerze mówiąc nie rozumiem tego, ale mimo wszystko w tym co mówisz budzisz jakieś zaufanie. |
Igor
![]() |
Wczoraj
Igor Też mnie to niekiedy zastanawia ;) W tym krótkim materiale możesz zobaczyć jak się stawia karty, najlepiej zobaczyć kilka razy by lepiej zrozumieć. Pozdrawiam Serdecznie Igor ps. najważniejsze by się dobrze wyspać. |
Igor
![]() |
Anna9
Wczoraj o 21:06 Pismo proszę ćwiczyć codziennie przez 30 dni, zobaczymy jak ci pójdzie trening. Trzymam kciuki za twoją wytrwałość. Pozdrawiam Igor |
Anna9
|
Igor.
A ty kiedyś ćwiczyłeś? Nie wiem czy jestem na tyle systematyczna, ale lubię próbować nowych rzeczy A znasz jakiś inny sposób? |
Igor
![]() |
Anna9
8 godzin temu Sposobów jest wiele, ale zazwyczaj tylko jeden z nich jest dla nas właściwym lub tym od którego powinniśmy zacząć. Pismo automatyczne jest tym sposobem jak byśmy to powiedzieli powolnym lecz bardzo solidnym. Dlatego do niego przede wszystkim namawiam, ale są i inne,np. krystalomancja. Zróbmy zatem tak: Te warsztaty proszę dokładnie przesłuchać, autor ma swoją renomę, zapewniam. Sztuka Świadomego Śnienia Pozdrawiam Igor |
Igor
![]() |
Tutaj jest jeszcze ciekawy materiał, myślę, że lepiej pomoże zrozumieć mechanikę procesów o których mówimy.
Wróżenie z Kryształu – Widzenie Jasnowidzące Pozdrawiam Igor |
Anna9
|
Witaj Igor!
Dziękuję za podesłane materiały :) Miałam trochę zajęć ostatanio i troszkę stresów. I do tego głowa mi nie daje spokoju czasem. Bardzo chętnie poeksperymentuję. |
Anna9
|
Ciekawe, tylko kryształów nie mam :D
"Też mnie to niekiedy zastanawia ;) W tym krótkim materiale możesz zobaczyć jak się stawia karty, najlepiej zobaczyć kilka razy by lepiej zrozumieć. Pozdrawiam Serdecznie Igor ps. najważniejsze by się dobrze wyspać." Ty też tak stawiasz karty jak na filmiku? :D |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401 |
Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |