Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Igor

24 sierpnia 2009

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............

- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot

- na temat stawiania kart KARTY TAROTA

- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie tarot-marsylski.pl.

Pozdrawiam
Igor

ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą
Igor

17 października 2024

Anna9
21 godzin temu

Do realizacji: w zgodzie z własnym sumieniem.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
17 października 2024

Dzięki za wyjaśnienie

Igor

20 października 2024

Anna9
3 dni temu o 22:38

Niema za co.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
21 października 2024

Igor,

Pomógłbyś mi rozszyfrować mój dzisiejszy sen?
Mam uczucie, że to coś ważnego.
Śniło mi się, że byłam u partnera na posesji, rozmawialiśmy, byłam wesoła, opowiadałam coś, mówiłam też coś o motorach, że już zimno i nie będą tak jeździć jak wariaci i nagle mieliśmy wejść do domu ale ja się zatrzymałam i nagle odwróciłam. Stałam tak chwilę przed wejściem i nagle wiatr zaczął wiać i krzaki (takie gęste zaraz przy domu) zaczęły mocno się ruszać ale nagle zobaczyłam tam czyjąś nogę, ktoś tam się szamotał w tych krzakach - byłam wystraszona. Czułam lęk ale dalej tam stałam, ale po chwili zobaczyłam więcej tych kończyn, tak jakby tam więcej ludzi się szamotało. W strachu weszłam do domu.

Igor

22 października 2024

Anna9
Wczoraj o 21:52

To oznacza, że koło Ciebie dzieją się rzeczy na które musisz zwracać większą uwagę niż dotychczas.

Ale Tarot kartami Świat XXI i V Mieczy mówi, że w przyszłości urodzisz potomka płci męskiej ;)

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
22 października 2024

Ojej :)) dziękuję serdecznie!
Poprawiłeś mi dzień tym ostatnim, myślałam że już nic nie wyjdzie z moich planów na rodzinę.

Tak właśnie odczułam ten sen, że muszę na coś uważać. Będę ostrożnie obserwować otoczenie.

Igor

24 października 2024

Anna9
2 dni temu o 17:08

Wszystko się ułoży i wyjdzie, możesz być dobrej myśli. Rzadko pojawia się taki układ kart.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
24 października 2024

Widocznie miałam to usłyszeć teraz :)

Mam nadzieję, że się ułoży :) oraz, że moje dziecko będzie mieć dobrego ojca - jest to dla mnie bardzo ważne, gdyż moje relacje z ojcem bardzo odbiegały od "ideału" a ja traktuję rodzinę bardzo poważnie.

Igor

24 października 2024

Anna9
40 minut temu

Rodzina jest najważniejszą rzeczą w życiu człowieka jakiej może doświadczyć, wiele osób ten fakt bagatelizuje - cieszy mnie twoje podejście. Jest bardzo dojrzałe.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
tajne.tarot-marsylski.pl
-

Anna9
25 października 2024

Tak, dokładnie, też to zauważam. Podchodzą bardzo lekkomyślnie i egoistycznie.

Przez 4 lata ostatanie dużo rzeczy w mim życiu się wydarzyło i spowodowało to we mnie pewną przemianę i przewartościowanie pewnych rzeczy.
Teraz doceniam te ciężkie chwilę o wiele bardziej.

Anna9
25 października 2024

Ps. Miłego weekendu Igorze :)

STRUMYK

28 października 2024

Witam!

Rodzice pojechali do stolicy w sprawie sprzedaży działek.
U mnie dobrze, zdrowie dobre, zostałem sam w domu z psem na 2 dni, trochę kasy mam na koncie i w portfelu.

Niedługo mogą zacząć się zmiany w moim życiu zawodowym i prywatnym, bardzo kibicuję rodzicom, aby dostali kasę za działki. Może też ja na tym skorzystam.

Szukam pracy dalej, są ogłoszenia, może pójdę, pojadę na jakąś rozmowę. Na razie porządki w domu przed świętami mam zaplanowane.

Pozdrawiam,
STRUMYK ;)

Frania
Igor

28 października 2024

Anna9
3 dni temu o 17:49

Weekend był bardzo ciekawy. Dziękuję za życzenia.

Pozdrawiam Serdecznie
Namawiając Jednocześnie do Pracy nad Sobą

Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Igor

28 października 2024

STRUMYK
10 godzin temu

Tylko widzisz Strumyk, sprzedanie działaki to jak wymiana pieniędzy w Kantorze.

Kapitał zmienia swoją formę z gruntów na gotówkę.

Cała rzecz polega na tym by mieć jakiś plan na siebie. A aby taki plan mieć trzeba coś zaplanować.

Gdybym mógł ci coś doradzić - doradziłbym ci jakiś kurs, wiele teraz z tych kursów jest dofinansowane - tak przez biura pracy , jak i różne fundacje.

Musisz tylko idąc na taki kurs założyć sobie jakieś cele minimum, czyli np. zawarcie nowych znajomości, może to też być jakaś wymiana doświadczeń.

A może idąc tam ktoś ci coś zaproponuje np. organizator.
To nie musi być żaden drogi kurs, ot taki za kilkaset złotych też może wystarczyć na początek.

Może też jakiś pomysł sam wpadnie ci do głowy, jestem ciekaw twoich pomysłów. Teraz możesz śmiało pisać. Myślę, że zrobiła się przestrzeń do swobodnej wymiany myśli.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Anna9
28 października 2024

Cieszę się, mój także. Byłam na weekend u przyjaciółki.
Staram się, choć łatwo nie jest. Mam takie zmienne nastawienie, zmienne emocje jeszcze.
Miałam sporo stresów ostatnio.
No i chyba nic nie będzie z relacji o którą cię pytałam :( rozmawiamy, jak znajomi bardziej, nie wiem czy to jeszcze związek- kontakt jest, spotkania sporadyczne, problemy i u niego i u mnie. Generalnie to nie wiem dlaczego się odzywa jeśli wykrzyczał mi podczas kłótni, że woli być sam... I jestem zdezorientowana.

Anna9
28 października 2024

Nie zwierzam się nikomu, bo to jeszcze gorszy bałagan mi zrobiłeś w głowie i zrodzi frustracje.
Dlatego tu jestem, choć cześciowo mogę komuś powiedzieć co czuję
Ale pocieszam się tym, że to minie i będzie lepiej.

Igor

29 października 2024

Anna9
Wczoraj o 18:37

Dlatego rozmawiamy tutaj anonimowo inna rzecz, że można potem co się napisało samemu swobodnie przemyśleć.

Jest pewna metoda dzięki której możesz spróbować uzyskać informacje samodzielnie na interesujący cię temat, zwłaszcza te dotyczące spraw intymnych:

Pismo Automatyczne

Zachęcam cię do spróbowania zwłaszcza, że idzie Nów, Nów który jest specyficznie korzystnym okresem do samodzielnego podejmowania prób zdobycia interesujących informacji.

Gdyby temat cię zainteresował to tutaj mam kilka innych artykułów pozwalających wyrobić sobie własny pogląd na sprawę.

Inne artykuły na ten temat

Pozdrawiam
Igor

ps. interesują mnie twoje wnioski, co o tym sądzisz?

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

30 października 2024

Witam!

Rodzice wrócili z Czarnowa chyba zadowoleni, spotkali się z kupcem, oby się nie wycofał, dziś z rana mama mi wszystko opowiedziała i wspominała swoje około studenckie lata i okres mojej i siostry wczesnego dzieciństwa.

O kursie mogę pomyśleć, jak najbardziej, ale jak będą pieniądze. No chyba, że coś wygram na loterii to wtedy taką kasę mogę przeznaczyć na kształcenie, nowy zawód.

Wczoraj rozmawiałem z sąsiadką z naprzeciwka, jak wracałem ze sklepu, mówiła mi, że potrzebuje pomocy w ogrodzie, to się zaoferowałem, ale konkluzja taka, że nie dałbym sobie rady.
No chyba, że z zakupami, albo myciem okien ;P.

Powiem tak, mniej więcej 2009 roku myślałem o przeprowadzce na północ Polski blisko Zalewu Wiślanego do pewnego domku, który mi i tacie bardzo się spodobał, ale z tych planów nic nie wyszło. Chciałem wówczas iść (w planach) do Szkoły Zawodowej na kierunek Dekorator Wnętrz. W swoim mieście mam WSB Akademia, możliwy kierunek to informatyka (może być zaocznie). To też mnie interesuje, albo kurs Feng Shui. Myślę też o kursie Excela (poziom co najmniej podstawowy jeśli nie zaawansowany) i obsługa systemów magazynowych (np Subiekt)

Powiedz mi tak Igorze?
Czy praca wykonywana z domu to coś dla mnie, czy dać sobie z tym spokój i szukać normalnej pracy?

Pozdrawiam,
STRUMYK ;)

Frania
Anna9
30 października 2024

Igor

Spróbuję jak wyzdrowieje, bo troszkę przychorowałam. Miałam gorączkę wczoraj. Jestem osłabiona.
Bardzo ciekawe z tym pismem.
Miałam czasem takie przypadki spontaniczne takiego jasnoczucia i raz jasnowidzenia (chyba) bo zobaczyłam pewną wiadomość, która potem za parę minut do mnie dotarła. Przedziwne to było i myślałam, że miałam zwidy. Nikomu nie mówiłam o tym, ale byłam w szoku, a potem jakoś to wyparłam ze świadomości. Możliwe że to było coś w rodzaju telepati, bo czekałam na odpowiedź od tej osoby i bardzo intensywnie myślałam o niej.

Anna9
30 października 2024

Niesamowity jest umysł ludzki :)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.