Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tarot | |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401 |
Igor
![]() |
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie tarot-marsylski.pl. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot. |
Niech Moc Będzie z Tobą |
wendol
![]() |
A ja bardzo nie lubię wcześnie wstawać (ale mogę przesiedzieć całą noc, co widać choćby po godzinach moich wpisów), ale pracowałem latami od rana, a nawet od 5 rano w hurtowni na giełdzie spożywczej.
Widzę, że nadal brak Ci motywacji, ale w zamian byłeś dwa razy w sklepie, a to już coś - zawsze coś do przodu ;) Gratuluję - tak trzymaj ;)) Aż dziw, że przy takim podejściu od lat (przy "usilnym szukaniu") nie znalazłeś jeszcze pracy ;) Niezły kabaret - pozdrawiam :)) |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
wendol
![]() |
Myślę Strumyku, że ten rok (kolejny rok) "usilnych poszukiwań" pracy możesz uznać za odfajkowany, bo wiesz - zbliża się zima.
Zacznij jak zwykle od wiosny, żebyś akurat rano w lato znalazł upragnioną pracę, która będzie Ci pasowała. Odezwij się w lecie i się pochwal, bo na razie osiągnąłeś tylko niewielkie sukcesy typu wysłanie CV i pójście do sklepu, ale dobrze, że coś robisz. Wiosna to nowe siły, nowa perspektywa i będziesz mógł znowu ufnie spojrzeć w przyszłość, na którą zapracowałeś. |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
STRUMYK
![]() |
No to do zobaczenia do początku roku, lub na wiosnę. Jak nie znajdę pracy w Dąbrowie G, to będę szukać w Będzinie, Sosnowcu, Katowicach. Szukam pracy jako pomoc biurowa, magazynier, pomocnik magazyniera, pracownik gospodarczy, coś związanego z gastronomią, lub każda forma pracy spełniająca moje i pracodawcy oczekiwania. Nie poddaję się na ten moment, jak tylko wyzdrowieję ze swoich problemów zdrowotnych to szukam pracy przez internet, przez FB, ogłoszenia.
Do popisania na wiosnę, pa ;) Pozdrawiam, STRUMYK ;) |
Frania |
wendol
![]() |
W "międzyczasie" (fajne określenie, jakby innowymiarowe ;)) możemy oczywiście porozmawiać na inne tematy w innych tematach.
Nie samym chlebem człowiek żyje (jak ktoś kiedyś powiedział), ale jak człowiek głodny (na razie masz co jeść), to myśli tylko o jedzeniu. Tak filozoficznie, w przenośni powiem, że jak nie znajdziesz mięsa (nawiązanie do Twojej "zdobyczy" w sklepie), to powinieneś zadowolić się chlebem - przynajmniej przez jakiś czas. Ja jadłem chleb (trzeba od czegoś zacząć, wypełnić żołądek i zdobywać doświadczenia), ale w "międzyczasie" szukałem mięsa. To oczywiście o pracy :) Pozdrawiam :) |
jaaa
|
Dziękuję za odpowiedź Igorze. Myśle, że jest tak jak napisałeś.
|
STRUMYK
![]() |
Witam!
Igorze, mam zapytanie takie, nie musisz tasować kart. Z jakiego źródła mogę uzyskać trochę pieniędzy na swoje wydatki? Są oferty z netu jeśli chodzi o pracę, ale obecnie kontuzja szyi nie pozwala na podjęcie pracy. Noga jakoś sama przestała boleć, już mnie to nie męczy. Wzrok jaki mam, taki mam, ręce i nogi sprawne. Mam już dość życia bez pieniędzy, musi się to zmienić na moją korzyść :) Pozdrawiam, STRUMYK ;) |
Frania |
Igor
![]() |
STRUMYK
5 godzin temu Odpowiem Ci zatem bez rozkładania Krat, istnieje kilka źródeł z których mógłbyś otrzymać pieniądze: - może ci ojciec dać, - może ci dać matka, - może ci dać sąsiadka, - możesz znaleźć, - możesz też wiadomo co.... - możesz pożyczyć - tylko mów od razu, że nie oddasz. To jest to co możesz Ty. Wariant II Możesz też społecznie pracować dla mnie. Wieczorem przed snem, zapalisz białą świeczkę i przez 30 dni będziesz się modlił o to by np. twój znajomy z Forum Tajne Igor: - znalazł, - wygrał, - dała mu sąsiadka, - by mu ktoś obcy dużo dał, tak dużo by jeszcze tobie ufundował stypendium. Zatem jak widzisz istnieją możliwości z tym, że jesteś bardzo wygodny i ci się nie chce, to co ci poradzę. A jeśli się już będziesz modlił o to w jaką grę miałbym wygrać, to mnie poinformuj to coś wyślę ;) Pozdrawiam Cię Strumyk Serdecznie Igor ps. jesteś nie do podjebania ;) Strumyk Szuka Roboty |
STRUMYK
![]() |
Pomodliłem się za Ciebie Igorze wczoraj wieczorem, sądzę, że przy Twojej intuicji sam powinieneś wiedzieć w co zagrać, ja grywam tylko w Lotto (większość zakładów na chybił trafił, rzadziej na podane liczby) lub w Mini Lotto podobnie, tu wygrane padają częściej. Możesz też spróbować w szybkie 600, albo kup zdrapkę ;)
Dobrze, że tą noc przespałem, ból szyi trochę minął, muszę w końcu iść do lekarki mojej, ale jak wstanę odpowiednio wcześnie rano :) Zabieram się za szukanie pracy, sporo myślałem o sobie tej nocy. Jakieś 2 noce temu śniły mi się pieniądze. Pozdrawiam, P.S. Dziękuję za wszystkie stawiane mi karty Tarota, jak będę miał pieniądze to wesprę może jakąś fundację i chore dzieci ;) |
Frania |
Igor
![]() |
STRUMYK
minutę temu Widzisz tak się dzieje jak się ktoś za kogoś naprawdę pomodli, miałem dzisiaj sen. Śniła mi się dziwna kobieta, była przyjezdna. Przywiozła ze sobą jakąś dziwną wiadomość. Powiedziała mi, że niebawem się ze mną nią podzieli. Pozdrawiam Igor ps. wystarczy tylko jak się będziesz Modlił. |
tajne.tarot-marsylski.pl
|
|
Igor
![]() |
STRUMYK,
Ciekawe rzeczy się dzieją,dzisiaj znowu pojawiła się informacja dla Ciebie, że zrealizujesz plany dzięki pomocy kobiety. Być może musisz nawiązać bliższe relacje ze swoją matką. Pozdrawiam Cię Serdecznie Igor ps. tutaj masz specjalny materiał do medytacji: Strumyk |
Anna9
|
Dzień dobry :)
|
Anna9
|
Chciałabym zadać pytanie do kart jeśli można.
|
Anna9
|
Igor.
Nie układa mi się z partnerem, zdystansowałam się i dałam na luz, bo zbyt dużo dawałam od siebie. Trochę z litości, trochę miłości... przeanalizowałam swoje sprawy sercowe i wychodzę na minusie, bo więcej energii dałam niż dostałam. Nie wiem czy ten błąd da się naprawić...? Czy uda mi zrównoważyć tą relacje w dawaniu i braniu? Czy będzie między nami poprawa? |
wendol
![]() |
Nie wiedziałem, że te sprawy się jakoś oblicza, że to rodzaj matematyki i obie strony równania muszą się równoważyć.
Jednak człowiek uczy się przez całe życie :) |
STRUMYK
![]() |
Wczoraj był udany dzień pod względem finansowym, zarobiłem 350 PLN na skupie złomu za alu-felgi 4szt, niepotrzebne nam po Fordzie Mondeo taty, a surowiec się komuś przyda. Także mam 500 PLN do swojej dyspozycji. Chętnie bym się pozbył składaka roweru po babci i sprzedał 2 rowery (damski i męski) za cenę 1000 PLN lub coś koło tego. Mogę też spróbować sprzedać urządzenia do ćwiczeń Kettlera (atlas, bieżnia, wioślarz i narciarz), bo i tak nikt w domu u mnie na tym nie ćwiczy. Mam też dobry stół do tenisa stołowego też do pozbycia się.
|
Frania |
Igor
![]() |
Anna9
2 dni temu o 16:04 Całkowicie się zgadzam z twoją oceną sytuacji, najgorsze co może spotkać człowieka to sytuacja w której staje się zakładnikiem własnych uczuć, boi się, że go odrzucą lub co gorsza, straci miłość. Pozdrawiam Igor ps. Tarot kartami As Kijów i V Papież mówi, że Twój Plan jest na dobrej drodze do zrealizowania włąsnych i uczciwych celów. |
Igor
![]() |
STRUMYK
12 godzin temu Cieszy mnie twoja inicjatywa, zatem jak widzisz zawsze są jakieś środki lub metody tylko nie zawsze musimy o nich wiedzieć lub zdawać sobie z nich sprawę. Niekiedy trzeba podjąć wiele różnych prób, nie nalezy się tylko zbyt wcześnie wycofywać i poddawać. Pozdrawiam Igor |
Igor
![]() |
wendol
20 godzin temu ![]() Pozdrawiam Serdecznie Igor |
wendol
![]() |
To chyba głupi umrę.
|
Anna9
|
"Całkowicie się zgadzam z twoją oceną sytuacji, najgorsze co może spotkać człowieka to sytuacja w której staje się zakładnikiem własnych uczuć, boi się, że go odrzucą lub co gorsza, straci miłość."
Zdecydowanie najgorsze, tylko człowiek działa w tych schematach, które wyniósł z dzieciństwa. Pracuję nad sobą już długo, ale wciąż widzę swoje błędy. Łapie się na tym że staram się aż za bardzo, dużo energii wkładam w relacje, chociaż myślę że w porę się orientuję i mówię stop! "ps. Tarot kartami As Kijów i V Papież mówi, że Twój Plan jest na dobrej drodze do zrealizowania włąsnych i uczciwych celów." Dzięki! Podtrzymało mnie to na duchu. Tylko nie rozumiem do końca ostatnich słów... do zrealizowania własnych uczciwych celów? Co to znaczy? |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401 |
Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |