Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Igor

24 sierpnia 2009

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............

- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot

- na temat stawiania kart KARTY TAROTA

- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie tarot-marsylski.pl.

Pozdrawiam
Igor

ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

19 sierpnia 2024

W zasadzie to szukam dowolnej pracy, aby wreszcie zarobić, zdobyć nowe doświadczenie. Tylko teraz mało kto mnie zaprasza na rozmowy o pracę, a ja bym poszedł i pogadał o zatrudnieniu. W wielu miejscach w mieście już byłem. Bo gdybym z rodziną nadal mieszkał w Warszawie od 2008 roku, to pracy by mi nie brakowało i miałbym więcej lat pracy.

Interesuje mnie już tylko to, czy uda mi się zarobić w tym roku, czy też nie.

Pozdro

Frania
kamelon

6 września 2024

23 czerwca, 15:04

cytuj: fragment | całość

kamelon
2 dni temu o 19:10

Tarot kartami Wisielec XII i VIII Mieczy mówi, że kobieta sama sobie wyznaczyła pokutę, kartami Cesarzowa III i VII Monet, mówi, że otwarcie się na świat może przynieść niespodziewane owoce.

Pozdrawiam
Igor

Witam Cię Igorze życie zweryfikowało samo. Próbujemy stworzyć mam nadzieję dobrą relację, dużo rozmawiamy i naprawdę jest dobrze pozdrawiam gorąco :)

Kamelon
Igor

7 września 2024

STRUMYK
19 sierpnia, 10:01

Jak znajdziesz to chętnie przeczytam co udało ci się znaleźć.

Pozdrawiam
Igor

ps. niebawem będę w twoich rejonach, więc dam znać możemy się zobaczyć.

Niech Moc Będzie z Tobą
Igor

7 września 2024

kamelon
Wczoraj o 18:08

Bardzo się cieszę.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
aneta9
8 września 2024

Hej Igor,
Od września zaczęłam pracę w dużym korpo. Do tej pory w takiej firmie nie pracowałam. Z reguły były to mniejsze biura. Teraz młyn, rozjazdy, stres, ale chciałabym pozostać i poradzić sobie z nowymi obowiązkami. Jak to widzisz,czy dam radę, jacy ludzie wokół? Co widzisz w kartach przy mnie i tej pracy? Ogarnę i zostanę tu na dłużej?
Biednego odparłam, pozdrawiam
Aneta

aneta9
8 września 2024

Sorry ????, nie wiem dlaczego wyskoczyło dwa raz. Chciałam tylko edytować, że biednego wsparłam, a nie odparłam ????

STRUMYK

8 września 2024

Witam!

Co u mnie nowego, w zasadzie to niewiele się dzieje, powiedziałbym, że z moim zachowaniem w stosunku do rodziców jest gorzej niż kiedyś, ale z tym walczę, staram się nie denerwować.

Z przyziemnych spraw to mam zaplanowane wizyty u lekarzy 16 września u psychiatry rano i 20 września u okulistki rano. Powinienem też przejść się do lekarki rodzinnej.

Stan nogi poprawił się, trochę boli, coś tam w kostce, ale i tak jest lepiej niż parę miesięcy temu. Niedługo wykup leków mnie czeka i realizacja zaległych recept, kasa potrzebna na już, a ja nie mam dochodów.

Chętnie założyłbym własną firmę, ale muszę pomyśleć, czy mnie na to w ogóle stać i czy bez samochodu dałbym sobie radę.
Są dofinansowania z PUP, warsztaty dla przedsiębiorczych na mieście. Muszę znaleść pracę w miarę szybko, ale nie wszystko ode mnie zależy :/.

Trochę kibicuję rodzicom, aby sprzedaż działek się udała, zapłacą podatek i komuś tam jeszcze, oby kupiec się nie wycofał.

To tyle na razie,
pozdrawiam,
STRUMYK

Frania
Igor

9 września 2024

aneta9
Wczoraj o 12:02

Myślę, że nie znalazłaś się tam przez przypadek, na tym to wszystko polega. Życie kieruje nas tam, gdzie "uważa, że nam będzie najlepiej".

Korporacje zresztą chętnie stawiają na kobiety ze względu na ich pracowitość oraz organizację.

Zróbmy w takim razie tak, proszę to dokładnie przestudiować i napisać mi tutaj swoje wnioski:Okultystyczne Siły Kobiet

Pozdrawiam
Igor

ps. za Datek dla Biednego Bardzo Ci Dziękuję.

Niech Moc Będzie z Tobą
Igor

9 września 2024

STRUMYK
Wczoraj o 13:10

Bardzo się cieszę Strumyk, że u ciebie wszystko OK. Być może jak rodzicom transakcja się powiedzie wtedy jakoś cię wesprą finansowo.

A co dokładnie chodzi ci po głowie, to znaczy w czym ty byś się widział i co mówią o tym lekarze do jakich chodzisz?

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
tajne.tarot-marsylski.pl
-

STRUMYK

9 września 2024

Czuję się dobrze, nastrój dobry. Tylko brak pracy mi doskwiera.

Wiele lat temu tak w 2013 roku razem z sąsiadem sprzątałem ich własność halę magazynową po byłym sklepie (kiedyś tam był), Tata wymyślił biznes dla nas, czyli sklep delikatesy dla zwierząt (sprzedaż ziaren dla ptaków itp), ale sprawa upadła.

W czym ja bym się widział?
Z zawodu jestem po 1,5 roku 2 szkół policealnych w Warszawie (2003-2004), ale nie widzę się w tym zawodzie.
Umiem robić prace domowe (mycie okien, sprzątanie, troszkę gotowania, pomagania mamie w kuchni, prasowanie ubrań) Z prc gospodarczych to plewienie chwastów, koszenie trawy kosiarką elektryczną, grabienie liści, odśnieżanie) Używałem w życiu łopatę, grabie, szlifierkę kątową, wiertarkę, inne tam domowe narzędzia, pędzle). Także w pracach gospodarczych bym się widział na pewno.

Ze sportem i muzyką raczej nie wiążę planów, bo to tylko moje hobby.

Może wpadnę na inny jeszcze pomysł, ale to chyba za jakiś czas. Może opieka nad dziećmi, nad zwierzętami? Kto wie...

Pozdrawiam,

Frania
Igor

9 września 2024

STRUMYK
5 godzin temu

Zrób tak, daj ogłoszenie, że pomagasz osobom starszym:

- zakupy,
- drobne porządki,
- mycie okien,
- siedzenie z taką osobą, bo rodzina musi coś załatwić w tym czasie,
- itd...

Takie coś na co się czujesz, zawsze z 1000 złotych na tydzień zarobisz za 30 godzin pracy. A jak ci to jakoś zafunkcjonuje i się w tym dobrze będziesz czuł to pomyślisz co dalej.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Anka
14 września 2024

Hej.. czy możesz mi pomóc. Nie wiem jak tu trafiłam… szukałam tarota.. Gnębi mnie myś, ze facet któremu zaufałam mnie oszukał…mam obsesyjne myśli, ze mnie zdradził lub chciał…możesz popatrzeć w karty? Proszę????

Igor

15 września 2024

Anka
Wczoraj o 00:18

Tarot kartami V Mieczy i IX Pucharów mówi, że doświadczyłaś silnego wstrząsu emocjonalnego stąd ten zamęt intelektualny. Tak czy owak, powinnaś sobie na razie zrobić z tym wszystkim przerwę. Dłuższą przerwę.

Do posłuchania w wolnym czasie

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

21 września 2024

Witka!

Wsparłem potrzebująch powodzian drobną kwotą, choć sam niewiele mam, przed Biedronką oczywiście.

Pozdrawiam,
STRUMYK :)

Frania
Igor

21 września 2024

STRUMYK
13 godzin temu

Dziękuję Ci Strumyku Bardzo w imieniu tych Osób, zatem życzę ci by i życie niebawem podzieliło się z tobą swoimi darami.

Pozdrawiam Cię Strumyku Serdecznie
Życząc Ci Serdecznie Wszystkiego Najlepsze w Życiu
Igor +

Niech Moc Będzie z Tobą
Olar4
22 września 2024

Witam serdecznie.Czy J,,mnie kocha ?

Igor

22 września 2024

Olar4
4 godziny temu

Na czym opierasz swoje watpliwości?

Pozdrawiam
Igor

ps. Tarot o tym wszystkim kartami VIII Monet i VI Kijów mówi tak: personel bardziej kosztowny niż pożyteczny.

Niech Moc Będzie z Tobą
jaaa
25 września 2024

Witam!

Igorze za miesiąc mam rozprawę, chyba już ostatnia. To faktycznie już koniec będzie mojego wspólnego życia z nim? Nie wróci? Nie chcę końca.

P.s patrzyłam w ta szklanke kilka razy, niby były jakieś cienie, zarysy, to chyba tylko wyobraźnia moja byla

Igor

26 września 2024

jaaa
Wczoraj o 12:41

Tarot kartami Walet Kijów i Rycerz Pucharów mówi, że aby tak było jak chcesz "dziecko musiałoby stać się mężczyzną".

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

27 września 2024

Wczoraj miałem iść na rozmowę do pubu/pizzeri w centrum, ale zrezygnowałem z tej rozmowy o pracę, w zamian poszedłem do sklepu po raz drugi po mięso.

Po południu złożyłem CV w Żabce na swoim osiedlu, zagrałem też w Lotto i Mini Lotto, ale nic nie wygrałem :>. Może zagram w następnym roku na urodziny :).

Usilnie szukam pracy na rano, bo lubię wcześnie wstawać o świcie, zwłaszcza w okresie letnim. Nie szukam pracy na 3 zmiany, na produkcji, na hucie Arcellor Mittal.

Frania
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.