Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tarot | |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401 |
Igor
![]() |
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie tarot-marsylski.pl. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot. |
Niech Moc Będzie z Tobą |
Igor
![]() |
jaaa
2 dni temu o 21:21 Zrobimy zatem tak: - weźmiesz białą kartkę, napiszesz na niej pytanie, - odwrócisz ją na drugą stronę, - postawisz na niej szklankę z wodą, - zrobisz dokładnie tak jak w poniższej instrukcji, - ćwiczenia będziesz kontynuować przez dwa kolejne tygodnie od jutra (piątek). Widzenie w szklance wody Pozdrawiam Igor ps. po kliknięciu w zdjęcia, one się powiększają. |
Igor
![]() |
STRUMYK
11 godzin temu Bardzo dobrze, Strumyk wykonuj ćwiczenia przez dwa tygodnie, notuj sny i słuchaj dokładnie co ludzie mówią koło ciebie. Pozdrawiam Igor |
Igor
![]() |
Osobą piszącym do mnie maile, przypominam o minimalnym wysiłku jakim jest wsparcie Osoby potrzebującej minimalnym datkiem.
Pozdrawiam Igor |
STRUMYK
![]() |
Witam!
Igorze, nie będę Ci już zawracać głowy moją sytuacją zawodowo--rodzinną. Ale wspomnę tylko, że rodzice byli wczoraj w podróży z DG do Czarnowa k/Konstancina-Jeziornej pod Warszawą, tam, gdzie mają działkę (działki) na sprzedaż, były między nimi a sąsiadami pewne ustalenia, pewnie pojadą jeszcze raz za jakiś czas w sprawie sprzedaży działek. Tata liczy na sprzedaż i pewne pieniądze, ponoć jest jakiś kupiec chętny. Ja na razie mam problem ze zdrowiem w prawej nodze, chyba się wybiorę do lekarki rodzinnej, a byłem u niej na wiosnę 11 kwietnia, mam dobre wyniki badań krwi, poza tym nic mi nie dolega. Aby iść do pracy, muszę się najpierw wyleczyć w 99%. Pozdrawiam, STRUMYK |
Frania |
Igor
![]() |
STRUMYK
3 dni temu o 14:43 Cieszę się, że coś się u was dzieje. Nogą się nie przejmuj ostatnio rozmawiałem z osobą która ma poważne problemy od urodzenia, w zasadzie nigdy nie chodziła. Pracuje zdalnie na infolinii z domu. Więc jak widzisz Strumyk zawsze istnieje rozwiązanie problemu, trzeba być tylko na to rozwiązanie gotowym i otwartym. Pozdrawiam Cię Strumyk Serdecznie Igor ps. przy dzisiejszej medycynie mało kto jest zdrowy w 99% o ile takie coś istnieje ;) |
STRUMYK
![]() |
A witam!
Ze zdrowiem to jest u mnie tak: mam źle dobraną soczewkę do widzenia w praym oku (widzę chyba coraz gorzej z bliska), ale mam już w domu komplet 6 soczewek o mocy -11,5 d, starczą mi z płynami do soczewek do kwietnia 2025, w zasadzie to chodzę normalnie na spacery z psem, do sklepu, na miasto, ale coś tam w nodze czuję, może to jakiś problem mięśniowy, nie wiem, byłem z tym u lekarki na wiosnę i mam ćwiczyć nogę i szyję, która też trochę mnie boli. No cóż, mam swoje leki, które biorę codziennie przeciwko schizofrenii. Poza tym czuję się w miarę dobrze. Zastanawiam się nad podjęciem pracy w ochronie, mam ofertę z internetu z olx, ostatnio pewien znajomy z okolicy, którego spotkaliśmy przed Biedronką, powiedział, że pracuje w ochronie w hucie Arcellor Mittal w Dąbrowie, trochę zarabia groszy, ale jest na emeryturze raczej. Ja dalej będę katować ogłoszenia z internetu i wysyłać CV, mam w miarę sprawny rower mamy, a mój jest do naprawy. To mogę zawsze gdzieś podjechać i pogadać o pracy. Wczoraj zagrałem w lotto i na chybił trafił trafiły mi się 2 liczby, a trzecia była blisko 49 zamiast 48, ale i tak nikt nie trafił 6. Wielokrotnie miałem tak, że trafiałem 2 liczby czy to na chybił trafił czy na podane liczby i do 3 niewiele brakowało. Więc może jeszcze nie tym razem. Ale i tak nie jestem hazardzistą, nie grywam w zakłady bukmacherskie, bo ciężko mi czasem przewidzieć wyniki meczów, życie jest nieprzewidywalne no :). To tyle... Pozdrawiam, STRUMYK |
Frania |
Igor
![]() |
STRUMYK
2 dni temu o 18:28 Ty masz nie grać w żadne lotto, tylko miałeś tutaj opisywać sny, jeśli je będziesz mieć? Sprawa druga zdrowie, zróbmy tak: Proszę przestudiować wszystkie trzy części tego filmu i opisać wnioski z każdej z osobna. 1. Fenomen Bruno Gröning – Film dokumentalny – CZĘŚĆ 1 2. Fenomen Bruno Gröning – Film dokumentalny – CZĘŚĆ 2 3. Fenomen Bruno Gröning – Film dokumentalny – CZĘŚĆ 3 Pozdrawiam Igor |
wendol
![]() |
Strumyk już się odnosił do takich kwestii.
Przy schizofrenii lepiej nie zajmować się takimi rzeczami. Wskazana jest prosta, spokojna praca, żeby mieć zajęcie i za dużo nie myśleć. Rozwój duchowy jest dobry dla tych, którzy są już rozwinięci w innych dziedzinach i mają na tyle silną, stabilną psychikę, by się nie zafiksować lub by ich to nie przytłoczyło. |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
Igor
![]() |
wendol
5 dni temu o 15:48 Do niczego się jeszcze nie odnosił, gdyż niema o tym zielonego pojęcia i tak naprawdę nikt za wielkiego nie ma. To są rzeczy już z innego świata. Strumyk na to tylko oglądać i modlić się o zdrowie. To jest to co Strumyk i osoby jemu podobne mogą zrobić. Pozdrawiam Igor |
tajne.tarot-marsylski.pl
|
|
STRUMYK
![]() |
Ściągnąłem sobie 3 części dokumentu jak chciałeś Igorze. Mnie modlitwa chyba będzie potrzebna jeśli chodzi o finanse i pracę, a zdrowie zostawię lekarzom i lekom.
Chciałbym tylko wiedzieć, czy będę miał w tym roku zarobki, czy tylko bezrobocie i bezrobocie mnie czeka :>. Jak już nic nie wypali to będę szukać pracy przez Facebook :>. Na razie się jeszcze nie załamuję, ale kto wie :/ Pozdrawiam, STRUMYK |
Frania |
Igor
![]() |
STRUMYK
2 godziny temu Życzę w takim razie miłego oglądania. Pozdrawiam Igor |
wendol
![]() |
Słyszałem, że na OLX najłatwiej znaleźć pracę.
A jak masz jakieś orzeczenie (to może być Twój "atut"), to możesz poszukać zakładu pracy chronionej. Tylko się nie zakładaj ;) Życzę zdrowia i pieniędzy :) |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
wendol
![]() |
Odnośnie zarabiania pieniędzy, to poleciłem Ci kiedyś Strumyku udział w darmowym webinarze (reklama mi wyskoczyła na YT), a właściwie we wstępie do następnych, kursów, szkoleń i książkę też można było kupić.
Ty nie skorzystałeś, a ja tak - pisałem, jaką naukę z tego wyciągnąłem. Darmową - zaoszczędziłem czas i pieniądze (bo skorzystałem tylko ze wstępu), i zrozumiałem na czym to polega. Takie kursy, książki to wspaniała inwestycja - tanie nie są, ale dzięki nim możesz zarobić dużo pieniędzy ;) Tzn. ich twórcy mogą :)) Właśnie dziś (wczoraj) natknąłem się na bardzo ciekawy materiał na temat takich szkoleń: https://www.youtube.com/watch?v=d1r0EscuvfA Koniecznie obejrzyj - to "niby" kabaret, ale niestety dość dobrze to podsumowuje. Przynajmniej się uśmiejesz, a śmiech to zdrowie :) A tak bardzo na poważnie, to wielokrotnie pisałem, że najlepiej inwestować w naukę - w kursy lub książki jak najbardziej, ale zawodowe, uczące jakichś konkretnych rzeczy. Jak się jeszcze nie pracuje to jest czas, by czegoś się nauczyć w celu znalezienia lepszej pracy lub pracy w ogóle. Niestety, ale modlitwa niewiele (lub wcale) tu pomoże. Ja np. bardzo wcześnie zainteresowałem się komputerami. Tak - grałem też w gry komputerowe jak koledzy, ale w odróżnieniu od nich już na Atari zacząłem robić poważniejsze rzeczy. Okazuje się, że wbrew pozorom w dzisiejszych czasach nie jest tak, że młodzież zna się na komputerach, gdyż większość z nich korzysta tylko z telefonów komórkowych. Ty Strumyku masz komputer i czas, choć wiele lat zmarnowałeś... Pozdrawiam i nie trać więcej czasu na głupoty, i na bezsensowne poszukiwania "jakiejś" pracy. Skorzystaj lepiej z kursu "jak zostać milionerem" ;) lub z kursów modlitwy lub innego "rozwoju duchowego" ;) Niektórzy doskonalą się tak przez wiele lat i osiągają wspaniałe wyniki ;) Jak już pisałem - to jest wymiar przede wszystkim materialny i wymagający dużego udziału szeroko rozumianej pracy fizycznej. Samym myśleniem niewiele tu można zdziałać. |
STRUMYK
![]() |
Mam orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym z zaleceniem pracy w zakładach pracy chronionej, bądź u pracodawców, którzy honorują takie orzeczenia. Codziennie sprawdzam internet na portalu OLX praca DG i inne strony m.in. PUP DG i parę innych. Może w końcu coś znajdę.
Mieszkam w mieście przemysłowo-usługowym, więc oferty jakieś zawsze są. Jak nie wyjdzie Dąbrowa to zostanie Będzin, Sosnowiec lub Katowice :P Jak mieszkałem w Warszawie i zacząłem się w wieku 26 lat starać o pracę, to szybko się praca znalazła. Często się pracodawcy pytają czy jestem na rencie, a ja odpowiadam, że nie. Jak miałem 10 tys PLN na koncie to byłem zadowolony i chcę do tego stanu wrócić. Pozdrawiam, Bartek |
Frania |
beatus05
|
Witaj Igorze . Lata mnie tutaj nie było , moje życie układało się w miarę dobrze aż do teraz . Mój mąż od roku zmienił się , jest nerwowy , wybuchowy , krzyczy bez powodu i nie potrafi normalnie i spokojnie rozmawiać . Co chwilę się z kimś kłóci , z synami , ze mną i ze swoimi synowymi . Jestem osobą bardzo wrażliwą i już nie daję rady z nim być . Nie wiem co jest przyczyną jego zachowania . Planuję od niego odejść ale nie wiem czy dobrze zrobię . Igorze , powiedz co mówią karty na mój temat . Podpowiedz mi co mogę zrobić z moim życiem . Zawsze wspieram potrzebujących i służę im pomocą . Pozdrawiam cię i życzę zdrowia . Beata
|
Igor
![]() |
beatus05
3 dni temu o 18:52 Od poniedziałku, czyli pełni zrobisz tak. Codziennie przez 20 minut będziesz palić dwie białe świece przez kolejne siedem dni, przed zdjęciem męża, cały dom okadzisz szałwią. Tyle na razie. Pozdrawiam Igor ps. w trakcie tego rytuału dokładnie z ukrycia go obserwuj. |
STRUMYK
![]() |
Witam!
Ściągnąłem sobie z netu wykaz zakładów pracy chronionej ze Śląska. W moim mieście jest tylko jeden dealer Skody jako ZPChr, jest trochę w Sosnowcu (w jednym z nich byłem jakiś czas temu), są zakłady w Katowicach, Będzinie. Coś trza by znaleźć, aby zacząć pracować ;) Pozdro ;) |
Frania |
Igor
![]() |
STRUMYK
3 godziny temu Ale szukasz jakiej kolwiek pracy czy chcesz być zatrudnionym w Skodzie? Pozdrawiam Igor |
wendol
![]() |
Kurna mać!
Dealer Skody w mieście, w którym się mieszka! Czytaj Strumyku jak najwięcej o Skodzie i zostań fanem tej firmy! Pójdziesz tam i zrobisz na nich wrażenie! Beata Skoro rozmawiałaś (?) już z mężem i nie wiadomo, o co chodzi, to jest to robota dla Wiedźmina ;) lub dla psychologa. Te świece i szałwia to też dobry pomysł - przynajmniej mąż będzie miał zagadkę i może powie coś ciekawego. Dobry wstęp do poważnej rozmowy. Może go to otrzeźwi i zacznie się zastanawiać. Jak to nie pomoże, to wsadź mu świecę i uważnie obserwuj ;) A na poważnie, to moja była żona też się tak zachowywała i użyłem kadzidełek, i kominka aromaterapeutycznego. Efekt był taki, że nie wchodziła do mojego pokoju, bo głowa ją bolała, a ja miałem spokój i od niej odpocząłem :) Niestety na długo to nie pomogło. Zaczęła ku...wić na ludzi spotykanych na ulicy i kłócić się w pracy. Do psychologa nie chciała pójść. Ja już nie wnikałem, co z nią nie tak (poza fanatyzmem religijnym i trudnym dzieciństwem) - widocznie do siebie nie pasowaliśmy i trzeba było wziąć rozwód. Po prostu toksyczna była i dzieci też odetchnęły z ulgą. |
wendol
![]() |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401 |
Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |