Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Igor

24 sierpnia 2009

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............

- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot

- na temat stawiania kart KARTY TAROTA

- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie tarot-marsylski.pl.

Pozdrawiam
Igor

ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą
Igor

18 lipca 2024

jaaa
2 dni temu o 21:21

Zrobimy zatem tak:

- weźmiesz białą kartkę, napiszesz na niej pytanie,
- odwrócisz ją na drugą stronę,
- postawisz na niej szklankę z wodą,
- zrobisz dokładnie tak jak w poniższej instrukcji,
- ćwiczenia będziesz kontynuować przez dwa kolejne tygodnie od jutra (piątek).

Widzenie w szklance wody

Pozdrawiam
Igor

ps. po kliknięciu w zdjęcia, one się powiększają.

Niech Moc Będzie z Tobą
Igor

18 lipca 2024

STRUMYK
11 godzin temu

Bardzo dobrze, Strumyk wykonuj ćwiczenia przez dwa tygodnie, notuj sny i słuchaj dokładnie co ludzie mówią koło ciebie.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Igor

22 lipca 2024

Osobą piszącym do mnie maile, przypominam o minimalnym wysiłku jakim jest wsparcie Osoby potrzebującej minimalnym datkiem.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

1 sierpnia 2024

Witam!

Igorze, nie będę Ci już zawracać głowy moją sytuacją zawodowo--rodzinną. Ale wspomnę tylko, że rodzice byli wczoraj w podróży z DG do Czarnowa k/Konstancina-Jeziornej pod Warszawą, tam, gdzie mają działkę (działki) na sprzedaż, były między nimi a sąsiadami pewne ustalenia, pewnie pojadą jeszcze raz za jakiś czas w sprawie sprzedaży działek. Tata liczy na sprzedaż i pewne pieniądze, ponoć jest jakiś kupiec chętny.

Ja na razie mam problem ze zdrowiem w prawej nodze, chyba się wybiorę do lekarki rodzinnej, a byłem u niej na wiosnę 11 kwietnia, mam dobre wyniki badań krwi, poza tym nic mi nie dolega. Aby iść do pracy, muszę się najpierw wyleczyć w 99%.

Pozdrawiam,
STRUMYK

Frania
Igor

4 sierpnia 2024

STRUMYK
3 dni temu o 14:43

Cieszę się, że coś się u was dzieje. Nogą się nie przejmuj ostatnio rozmawiałem z osobą która ma poważne problemy od urodzenia, w zasadzie nigdy nie chodziła. Pracuje zdalnie na infolinii z domu.

Więc jak widzisz Strumyk zawsze istnieje rozwiązanie problemu, trzeba być tylko na to rozwiązanie gotowym i otwartym.

Pozdrawiam Cię Strumyk Serdecznie
Igor

ps. przy dzisiejszej medycynie mało kto jest zdrowy w 99% o ile takie coś istnieje ;)

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

4 sierpnia 2024

A witam!
Ze zdrowiem to jest u mnie tak: mam źle dobraną soczewkę do widzenia w praym oku (widzę chyba coraz gorzej z bliska), ale mam już w domu komplet 6 soczewek o mocy -11,5 d, starczą mi z płynami do soczewek do kwietnia 2025, w zasadzie to chodzę normalnie na spacery z psem, do sklepu, na miasto, ale coś tam w nodze czuję, może to jakiś problem mięśniowy, nie wiem, byłem z tym u lekarki na wiosnę i mam ćwiczyć nogę i szyję, która też trochę mnie boli. No cóż, mam swoje leki, które biorę codziennie przeciwko schizofrenii. Poza tym czuję się w miarę dobrze.

Zastanawiam się nad podjęciem pracy w ochronie, mam ofertę z internetu z olx, ostatnio pewien znajomy z okolicy, którego spotkaliśmy przed Biedronką, powiedział, że pracuje w ochronie w hucie Arcellor Mittal w Dąbrowie, trochę zarabia groszy, ale jest na emeryturze raczej.

Ja dalej będę katować ogłoszenia z internetu i wysyłać CV, mam w miarę sprawny rower mamy, a mój jest do naprawy. To mogę zawsze gdzieś podjechać i pogadać o pracy.

Wczoraj zagrałem w lotto i na chybił trafił trafiły mi się 2 liczby, a trzecia była blisko 49 zamiast 48, ale i tak nikt nie trafił 6. Wielokrotnie miałem tak, że trafiałem 2 liczby czy to na chybił trafił czy na podane liczby i do 3 niewiele brakowało. Więc może jeszcze nie tym razem. Ale i tak nie jestem hazardzistą, nie grywam w zakłady bukmacherskie, bo ciężko mi czasem przewidzieć wyniki meczów, życie jest nieprzewidywalne no :).

To tyle...
Pozdrawiam,
STRUMYK

Frania
Igor

6 sierpnia 2024

STRUMYK
2 dni temu o 18:28

Ty masz nie grać w żadne lotto, tylko miałeś tutaj opisywać sny, jeśli je będziesz mieć?

Sprawa druga zdrowie, zróbmy tak:

Proszę przestudiować wszystkie trzy części tego filmu i opisać wnioski z każdej z osobna.

1. Fenomen Bruno Gröning – Film dokumentalny – CZĘŚĆ 1

2. Fenomen Bruno Gröning – Film dokumentalny – CZĘŚĆ 2

3. Fenomen Bruno Gröning – Film dokumentalny – CZĘŚĆ 3

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
wendol

7 sierpnia 2024

Strumyk już się odnosił do takich kwestii.
Przy schizofrenii lepiej nie zajmować się takimi rzeczami.
Wskazana jest prosta, spokojna praca, żeby mieć zajęcie i za dużo nie myśleć.
Rozwój duchowy jest dobry dla tych, którzy są już rozwinięci w innych dziedzinach i mają na tyle silną, stabilną psychikę, by się nie zafiksować lub by ich to nie przytłoczyło.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Igor

12 sierpnia 2024

wendol
5 dni temu o 15:48

Do niczego się jeszcze nie odnosił, gdyż niema o tym zielonego pojęcia i tak naprawdę nikt za wielkiego nie ma. To są rzeczy już z innego świata.

Strumyk na to tylko oglądać i modlić się o zdrowie. To jest to co Strumyk i osoby jemu podobne mogą zrobić.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
tajne.tarot-marsylski.pl
-

STRUMYK

12 sierpnia 2024

Ściągnąłem sobie 3 części dokumentu jak chciałeś Igorze. Mnie modlitwa chyba będzie potrzebna jeśli chodzi o finanse i pracę, a zdrowie zostawię lekarzom i lekom.

Chciałbym tylko wiedzieć, czy będę miał w tym roku zarobki, czy tylko bezrobocie i bezrobocie mnie czeka :>.

Jak już nic nie wypali to będę szukać pracy przez Facebook :>.
Na razie się jeszcze nie załamuję, ale kto wie :/

Pozdrawiam,
STRUMYK

Frania
Igor

12 sierpnia 2024

STRUMYK
2 godziny temu

Życzę w takim razie miłego oglądania.

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
wendol

12 sierpnia 2024

Słyszałem, że na OLX najłatwiej znaleźć pracę.
A jak masz jakieś orzeczenie (to może być Twój "atut"), to możesz poszukać zakładu pracy chronionej.
Tylko się nie zakładaj ;)

Życzę zdrowia i pieniędzy :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
wendol

13 sierpnia 2024

Odnośnie zarabiania pieniędzy, to poleciłem Ci kiedyś Strumyku udział w darmowym webinarze (reklama mi wyskoczyła na YT), a właściwie we wstępie do następnych, kursów, szkoleń i książkę też można było kupić.
Ty nie skorzystałeś, a ja tak - pisałem, jaką naukę z tego wyciągnąłem. Darmową - zaoszczędziłem czas i pieniądze (bo skorzystałem tylko ze wstępu), i zrozumiałem na czym to polega. Takie kursy, książki to wspaniała inwestycja - tanie nie są, ale dzięki nim możesz zarobić dużo pieniędzy ;) Tzn. ich twórcy mogą :))
Właśnie dziś (wczoraj) natknąłem się na bardzo ciekawy materiał na temat takich szkoleń:
https://www.youtube.com/watch?v=d1r0EscuvfA
Koniecznie obejrzyj - to "niby" kabaret, ale niestety dość dobrze to podsumowuje.
Przynajmniej się uśmiejesz, a śmiech to zdrowie :)
A tak bardzo na poważnie, to wielokrotnie pisałem, że najlepiej inwestować w naukę - w kursy lub książki jak najbardziej, ale zawodowe, uczące jakichś konkretnych rzeczy.
Jak się jeszcze nie pracuje to jest czas, by czegoś się nauczyć w celu znalezienia lepszej pracy lub pracy w ogóle. Niestety, ale modlitwa niewiele (lub wcale) tu pomoże.
Ja np. bardzo wcześnie zainteresowałem się komputerami. Tak - grałem też w gry komputerowe jak koledzy, ale w odróżnieniu od nich już na Atari zacząłem robić poważniejsze rzeczy.
Okazuje się, że wbrew pozorom w dzisiejszych czasach nie jest tak, że młodzież zna się na komputerach, gdyż większość z nich korzysta tylko z telefonów komórkowych.
Ty Strumyku masz komputer i czas, choć wiele lat zmarnowałeś...

Pozdrawiam i nie trać więcej czasu na głupoty, i na bezsensowne poszukiwania "jakiejś" pracy.
Skorzystaj lepiej z kursu "jak zostać milionerem" ;) lub z kursów modlitwy lub innego "rozwoju duchowego" ;)
Niektórzy doskonalą się tak przez wiele lat i osiągają wspaniałe wyniki ;)
Jak już pisałem - to jest wymiar przede wszystkim materialny i wymagający dużego udziału szeroko rozumianej pracy fizycznej.
Samym myśleniem niewiele tu można zdziałać.

STRUMYK

13 sierpnia 2024

Mam orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym z zaleceniem pracy w zakładach pracy chronionej, bądź u pracodawców, którzy honorują takie orzeczenia. Codziennie sprawdzam internet na portalu OLX praca DG i inne strony m.in. PUP DG i parę innych. Może w końcu coś znajdę.

Mieszkam w mieście przemysłowo-usługowym, więc oferty jakieś zawsze są. Jak nie wyjdzie Dąbrowa to zostanie Będzin, Sosnowiec lub Katowice :P

Jak mieszkałem w Warszawie i zacząłem się w wieku 26 lat starać o pracę, to szybko się praca znalazła. Często się pracodawcy pytają czy jestem na rencie, a ja odpowiadam, że nie. Jak miałem 10 tys PLN na koncie to byłem zadowolony i chcę do tego stanu wrócić.

Pozdrawiam,
Bartek

Frania
beatus05
14 sierpnia 2024

Witaj Igorze . Lata mnie tutaj nie było , moje życie układało się w miarę dobrze aż do teraz . Mój mąż od roku zmienił się , jest nerwowy , wybuchowy , krzyczy bez powodu i nie potrafi normalnie i spokojnie rozmawiać . Co chwilę się z kimś kłóci , z synami , ze mną i ze swoimi synowymi . Jestem osobą bardzo wrażliwą i już nie daję rady z nim być . Nie wiem co jest przyczyną jego zachowania . Planuję od niego odejść ale nie wiem czy dobrze zrobię . Igorze , powiedz co mówią karty na mój temat . Podpowiedz mi co mogę zrobić z moim życiem . Zawsze wspieram potrzebujących i służę im pomocą . Pozdrawiam cię i życzę zdrowia . Beata

Igor

17 sierpnia 2024

beatus05
3 dni temu o 18:52

Od poniedziałku, czyli pełni zrobisz tak. Codziennie przez 20 minut będziesz palić dwie białe świece przez kolejne siedem dni, przed zdjęciem męża, cały dom okadzisz szałwią.

Tyle na razie.

Pozdrawiam
Igor

ps. w trakcie tego rytuału dokładnie z ukrycia go obserwuj.

Niech Moc Będzie z Tobą
STRUMYK

18 sierpnia 2024

Witam!

Ściągnąłem sobie z netu wykaz zakładów pracy chronionej ze Śląska. W moim mieście jest tylko jeden dealer Skody jako ZPChr, jest trochę w Sosnowcu (w jednym z nich byłem jakiś czas temu), są zakłady w Katowicach, Będzinie.

Coś trza by znaleźć, aby zacząć pracować ;)
Pozdro ;)

Frania
Igor

18 sierpnia 2024

STRUMYK
3 godziny temu

Ale szukasz jakiej kolwiek pracy czy chcesz być zatrudnionym w Skodzie?

Pozdrawiam
Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
wendol

19 sierpnia 2024

Kurna mać!
Dealer Skody w mieście, w którym się mieszka!
Czytaj Strumyku jak najwięcej o Skodzie i zostań fanem tej firmy!
Pójdziesz tam i zrobisz na nich wrażenie!

Beata
Skoro rozmawiałaś (?) już z mężem i nie wiadomo, o co chodzi, to jest to robota dla Wiedźmina ;) lub dla psychologa.
Te świece i szałwia to też dobry pomysł - przynajmniej mąż będzie miał zagadkę i może powie coś ciekawego. Dobry wstęp do poważnej rozmowy. Może go to otrzeźwi i zacznie się zastanawiać.
Jak to nie pomoże, to wsadź mu świecę i uważnie obserwuj ;)
A na poważnie, to moja była żona też się tak zachowywała i użyłem kadzidełek, i kominka aromaterapeutycznego. Efekt był taki, że nie wchodziła do mojego pokoju, bo głowa ją bolała, a ja miałem spokój i od niej odpocząłem :)
Niestety na długo to nie pomogło. Zaczęła ku...wić na ludzi spotykanych na ulicy i kłócić się w pracy. Do psychologa nie chciała pójść. Ja już nie wnikałem, co z nią nie tak (poza fanatyzmem religijnym i trudnym dzieciństwem) - widocznie do siebie nie pasowaliśmy i trzeba było wziąć rozwód.
Po prostu toksyczna była i dzieci też odetchnęły z ulgą.

wendol

19 sierpnia 2024

https://motorpolakcesoria.pl/userdata/public/gfx/11923/ROWER-SKODA-MTB---18-000050212CA.png
:)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11401
Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.