Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O snach moich i waszych, trochę też o numerologii | |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 75 |
STRUMYK
![]() |
Witam!
Postanowiłem założyć na forum temat o snach i numerologii, oczywiście temat o psychotronice zniknął pewnie wraz ze zmianami na forum. Zakładam na forum temat podobnie jak kiedyś Wróżka, może doczeka się dużej liczby odpowiedzi. Co do snów moich, to może tu będę je opisywał, jak nauczę się je spisywać i zapamiętywać. Ogólnie rzecz biorąc, nieraz i nie drugi mam bogate sny w szczegóły, nieraz śni mi się postać Boga, jacyś nowi nieznani mi ludzie i miejsca. Także możecie wpisywać tu swoje sny, może znajdzie się ktoś, kto umie je interpretować. Druga sprawa to moja data urodzenia. Może znajdzie się ktoś z Was, kto zna się na numerologii, moja data urodzenia to 10 luty 1981, Bartosz Jacek Małyska z mojego imienia i nazwiska. Bo jak wchodzę na strony o numerologii w internecie to po wpisaniu daty raz wychodzi mi liczba 22, a na innych 4. Także tu możecie podawać swoje daty urodzenia, ale nie koniecznie. Pozdrawiam i życzę miłego pisania w temacie :) |
Frania |
wendol
![]() |
Też miałem takie sny.
Wzorem Igora ;) coś Ci zaproponuję... Obejrzyj ten film: https://resetoff.pl/vid/a1cssz 3 razy i napisz tu wnioski ;) A na poważnie to bardzo ciekawy film - miłego oglądania :) P.S. Tego typu filmy są "podkoloryzowane", ale jednak na czymś oparte i niosą jakieś przesłanie. |
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
Igor
![]() |
STRUMYK
Wczoraj o 08:20 Świetny sen, jeśli będzie kontynuacja to opisz ją tutaj. Pozdrawiam Igor |
Niech Moc Będzie z Tobą |
Anna9
|
Mi się śniło spotkanie z partnerem i nagle moja matka się jakoś pojawiła i zaczeła mnie denerwować, że się wtrąca i chciałam żeby poszła. Nie pamiętam co mówiła ale sam fakt jej obecności w tym śnie mnie zirytował.
W śnie było też dużo erotyki. Najbardziej w tym śnie zarysowała się twarz mojego partnera. Co to może oznaczać? |
STRUMYK
![]() |
Witam,
Dzisiaj śniło mi się między innymi to, że czekałem do 22 na losowanie lotto, a dziś kumulacja 6 mln PLN, sniły mi się nasze zmarłe pieski jamniczki Janet i Britney. Śniła mi się też ostatnio lekarka rodzinna i pani z piekarni pobliskiej. |
Frania |
Igor
![]() |
STRUMYK
Wczoraj o 09:04 Piękny sen. Pozdrawiam Igor |
Igor
![]() |
Anna9
6 dni temu o 16:17 Oznacza ni mniej ni więcej jak brak seksu. Pozdrawiam Igor |
Anna9
|
xD dzięki, już potrzeba zaspokojona ;)
|
Igor
![]() |
Anna9
Trafił mi w ręce ostatnio ciekawy artykuł, stary bo stary, ale kieruje uwagę na ciekawe obszary zwłaszcza literaturę. Namawiam do rzucenia okiem w wolnym czasie: Jak interpretować symbole snów Pozdrawiam Igor |
STRUMYK
![]() |
Witam!
Ostatnio śniło mi się m.in. to, że mama dała mi we śnie 2x po 100 pln i na karteczce napisane było, że brat Radek od chyba 2013 roku (miał wtedy 26 lat, ja 32) zarabiał chyba 10300 PLN, ale nie wiem co to za kwota dokładnie. Teraz brat jest bogaty, bo skoro pożyczył rodzicom dużą sumę pieniędzy to stać go na wycieczki za granicę itp. Pozdrawiam, STRUMYK |
Frania |
tajne.tarot-marsylski.pl
|
|
Igor
![]() |
Ciekawy sen Strumyku a ty o jakich liczbach myślałeś i o jakiej grze?
|
STRUMYK
![]() |
Witam z rana!
Dziś śniło mi się m.in. to, że konstruowałem samolot z papieru taki nietypowy, ale ważne było to, że z Warszawy miałby wylecieć samolot na Wschód planety okrężną drogą przez Azerbejdżan i dolecieć do Moskwy i zrzucić bombę na Kreml. Ostatnio też chyba w piątek śniły mi się jakieś liczby w loterii nie wiem czy 5 czy 6. Może powiniem sobie zagrać w grę? Jak codziennie sprawdzam wyniki losowań na lotto.pl lub na Telegazecie to może i mi się poszczęści? :* |
Frania |
Igor
![]() |
STRUMYK
3 godziny temu To niezłe sny, zwłaszcza ten lot naokoło Ziemi i bombardowanie Moskwy ;) A czy pamiętasz dokładnie jaki kształt tego samolotu ci się przyśnił? Lub jaki tam występował układ skrzydeł? Pozdrawiam Igor ps. co do twojego snu z liczbami mam pewne przemyślenia, dodatkowo poddałem go innym analizom, z racji, że sen jest twój wolałbym to przedyskutować już poza forum, najlepiej puść mi mailem telefon do siebie to wieczorem postaram się zadzwonić na przysłowiowe 10 minut. |
STRUMYK
![]() |
Witam! Samolocik miał inne skrzydła niż zwykle, ale słabo pamiętam. Ważne, że wyleciałby z Warszawy.
Gdybym miał coś wygrać w loterii to w mini lotto lub lotto. Na Eurojackpot i takie wysokie wygrane się nie nastawiam. Wiele razy jak kupowałem kupon to trafiałem często 2 liczby i do przysłowiowej 3 czy 4 mi niewiele brakowało, jak wielu grającym zresztą. Nie ukrywam, że sporo kasy by mi się przydało. Abym miał spokój duszy finansowo i materialnie. Igor, czy używasz w komórce WhatsApp, bo wtedy mogę podać tel, ale nie dzwonić jak będę w domu, bo zaś rodzice zaczną coś podejrzewać, to rozmowa raczej poza domem. I tak tata płaci za mój telefon rachunki. Pozdrawiam, |
Frania |
Igor
![]() |
Strumy,
Tak mam Whatsupa, natomiast co do wysokości wygranej tym się nie przejmuj człowiek posiada bardzo mały wpływ na top co się stanie, no chyba, że mu się tak wydaje. W przywołanym przez ciebie Eurojackpocie ludzie wygrywają różne kwoty od 24 pln do wielu milionów. Wszystko zależy tutaj raczej od szczęścia, zatem nie ma się czym martwić. A gdybyś już wygrał za dużo,zawsze częsc nagrody możesz przeznaczyć na jakiś szczytny cel typu: - Hospicjum dla Dzieci - Dom Dziecka - Szpital - itd... Zatem jak sam widzisz rozwiązań jest tutaj cała masa i krzywda ci się nie stanie ;) Pozdrawiam Igor |
STRUMYK
![]() |
Witam!
Sen w Nowy Rok: Śniłem m.in. o tym, że na 1 stronie jakiejś gazety (może Wyborczej) był obrazek z planetami Układu Słonecznego i dalszych planet gdzieś daleko, był też w dużej odległości od Ziemi Photon Belt (Pierścień Światła, tak na szerokość obrazka, o ile obrazek taki duży prostokątny), był jakiś napis ufo w tym nagłówku wiadomości, wiem, że tata się wkurzył i chyba mi chciał zabrać gazetę, a ja mówię do siostry, że już od 4-5 roku życia spoglądałem w niebo i w gwiazdy ;) To tyle, dziś sen mniej znaczący, bez echa jakiegoś :) |
Frania |
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 75 |
Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |